Håndværk

Vores forankring i det traditionelle snedkerfag har skabt det optimale fundament for vores tilgang til opgaver og løsninger for vores kunder. Innovation og nytænkning er en stor og naturlig drivkraft, og vi udvikler kontinuerligt nye produkter og nye tekniske løsninger i høj kvalitet.

Gennem avanceret robot teknologi har vi gjort det muligt, at forøge udnyttelsesgraden af vores CNC robot til det maksimale, så den kan køre 24 timer i døgnet. Det er muligt for vores operatører, gennem integreret software og et web-cam, at styre og overvåge maskinen hjemmefra – så fremt det er nødvendigt. Robotten kan fræse 2 plader ud af gangen, men selve maskinen kan håndtere 4 på samme tid, hvilket gør denne maskine utrolig effektiv

 

 

På den teknologiske side udvikler vi løbende nye metoder. Vi har blandt andet skabt et unikt værktøj til at forsegle kanterne på de forskellige MDF-emner, en innovativ og miljøvenlig afløser for traditionel kantforsegling.

Med et specialkonstrueret profilværktøj opvarmes pladen til 500°C så harpiksen og andre bindemidler smelter ned i MDF’en. Herved hærder overfladen og fremstår som en glat, hård kant, der kan lakeres direkte.